✚ {}

ABOUT archieve LINKS CBOX
hello earthlings! Welcome to my Telepathy Blog. Do Follow! Wanna ex-link ? Just tell me at the cbox ^^
Header KPOP

Hye ! Assalamualaikum ... Humai bosan sebab pagi-2 ni takde keje nak dibuat ..
Lagipun Humai lame tak update blog yang dah berhabuk ni ..

So, sekarang Humai nak kasi Header dekat Kpop Lovers ,, 

Tapi, tak secantik awak semue buat kan ??

Humai baru belajar .. It's okay la kan .. Okay, siape nak amik je jangan malu-2
Jangan lupe komen duluuuu ;D
Walaupun, Humai tau takde sape nak amik kan ?? Takpe lah .. Tengok je kan ? *Sediyh :'(*

Header ni Humai tak ingat dah berapa height die .. Hehehe :P


http://4.bp.blogspot.com/-_EJIUqVGSWs/UDhL2I611wI/AAAAAAAAAHQ/cGzkXYO_YmA/s1600/header

http://2.bp.blogspot.com/-zbWES-GuiTE/UDhMAMo5SII/AAAAAAAAAHY/D0x7KZN1qvc/s1600/images.jpg

http://1.bp.blogspot.com/-3rcKkE0qJe0/UDhMD_lPtwI/AAAAAAAAAHg/z2_ct2sEjBs/s1600/minwoo+header.png

http://1.bp.blogspot.com/-zPD0OcyJUX0/UDhMJIGyl7I/AAAAAAAAAHo/N94V-dNIDLI/s1600/s.jpg

Okey ! Hah ! Humai lupe nak bagitahu .. Ade 2 tu , Humai amik dari orang tapi dah lupe Namenye & Link blognye . Jadi, jika pemilik header tersebut BW blog Humai n ternampak header ni ..

Jangan tuduh ye .. Humai betul-2 minta maaf .. Humai jujur, Versi Chibi Humai yang punya !
Yang bukan chibi tu , pemiliknya punye .. Humai betul-2 lupe ape die punye Name n link blog .
Jadi, tak boleh nak credit la .. Maaf ye .. 

Kalau sesape nak header tu , amik je n comment first !! Okey , see you next time !!

Daaaaaaaaaaaa :D
TELEPATHY