✚ {}

ABOUT archieve LINKS CBOX
hello earthlings! Welcome to my Telepathy Blog. Do Follow! Wanna ex-link ? Just tell me at the cbox ^^
Segmen : I Adore My Bias by Amni and Dalilah

Assalamualaikum w.b.t | Annyeong Haseyo ! 

Harini join Segmen orang lagii ! :D

Korang pon meh lah join GA Humai ! Ehem2 .. Sebenarnya ada belambak lagi hadiah ohsem , cuma malas nak update jerr . Kasi terkejut sikitt ! Betul ! Okay2 , Nanti Humai update k :)

*tekan banner ohsem ni untuk join =D

Mangsa tag untuk Segmen ini adalahhhhhhhh ! Jengx3 !!

Wana | Atiqah | Eunmiera 

Soalan-soalannya ialah:

1. Bila korang mula minat KPOP ? 
Dari tahun 3(2010)  =)

2. Bias korang yang pertama korang minat siapa?
 Choi Minho (SHInee)


3. Korang ada berapa bias ? 
Dalam 10 lebih -.-'

4.Top 3 bias korang siapa ?
 Gongchan (B1A4) | Leeteuk (Super Junior) | Yoseob (Beast)

 5. Kenapa korang minat dia ?
DIorang bertiga ni comel , hensemm ! WOW ! Memang cair bhaiiiii ! ;3

6. Macam mana boleh minat dia ?
Time dengar lagu2 diorang ! :D

7. Gambar bias yang PALING korang suka ?
Yang Yoseob omeyy gituu ! =D

So Cuteeeee ! 

Aku dah cair niiii ;3

8. Suara bias korang dalam lagu/cerita apa yang paling korang suka ?
 Lagu Fiction | Mr.Simple | Ok !

 9. Apa yang special sangat pasal bias korang tu ? 
Comel & pandai buat lawakk ! Yang Yoseob tu sama hobi dengan akueee ! ;D

 10. Group KPOP mana yang korang paling minat sekarang 
Ada 2 ! Beast & B1A4 =D


11. Music Video KPOP yang paling korang minat ape ? Nyatakan sebab.
Music video OK sebab lagu dia bertenaga & lagu dia macam memberi semangat lahh 

12. Korang pernah tak pergi showcase/konsert diorang ?
Pernah . Tapi yang B1A4 je .. Yang lain tengok dekat Youtube ! Waaaaaaaaa :'(


13. Album KPOP apa yang korang ada sekarang ?
Satu hapak pun takde .. Tak kesampaian pulakk . Kalau autograph Gongchan ade lahh ! XD

14. Kalau korang diberi peluang ke Korea ... Bias mana yang korang nak jumpa dulu ?
 Nak jumpa YOSEOB !! 


15. Andai kata 3 ultimate bias korang tu baca post ni .... Apa ucapan korang kat diorang ?
Saranghae Oppa Yoseob , Gongchan & Leeteuk ! ! Never give up ! I will support you all everywhere, everyday & everynight ! XD Could you sing in front me now ?? xD I Love You ! :D

Itu sahaja ! ByeBye ! 

Menulis entri ini dengan kegembiraan luar biasa ! Good Night All ! Join yeahh ! :D


Blogger wajihahnazi said...

hey! thanks for joining my segmen^^

 

Post a Comment



<< home ♥

TELEPATHY