✚ {}

ABOUT archieve LINKS CBOX
hello earthlings! Welcome to my Telepathy Blog. Do Follow! Wanna ex-link ? Just tell me at the cbox ^^
Segmen : Free Doodle To Me !


Assalamualaikum . Harini Humai nak cepat takut tak sempat .
Sebenarnya dari duluuuuuuuuuu *Sudah berkarun lamanya* Humai teringin sangat sangat sangat nak doodle sendiri !

And ini adalah first time Humai join Segmen Hafiz *JAKUN lah katakann -.-'*

And my nickname : Humai . :)
Mestilah warna pink gituu :D

Korang ! Jom lah join .. 100 blogger je tau yang bertuahh ! & rasanya Humai yang ke 52 ..
Tekan banner omeyy tu ye ! ByeBye :D
Blogger Nurfara Hani said...

Salam. blogwalking sini dari segmen yang sama:)

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/segmen-free-doodle-to-me.html

Nak jemput join BLOGLIST saya:)
http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/pencarian-bloglist-januari-2013.html

 
Blogger shadhira said...

blogwalking sini tinggalkan jejak.. :)

 
Blogger Faqihah Husni said...

Singgah dari segmen yang sama :-)

Jemput tengok entry segmen ni dan lawat blog cekodok saya ni T_T

http://www.faqihahhusni.com/2012/12/segmen-free-doodle-to-me.html

 
Blogger Thyera Muzahar said...

Blogwalking dari segmen yang sama..

http://thyeralinephotogenik.blogspot.com/

 

Post a Comment



<< home ♥

TELEPATHY