✚ {}

ABOUT archieve LINKS CBOX
hello earthlings! Welcome to my Telepathy Blog. Do Follow! Wanna ex-link ? Just tell me at the cbox ^^
Wink-wink Giveaway by Humai & Najwa
TAMAT ! *Pemenang akan diumumkan pada 28/12/2012

Assalamualaikum w.b.t | Annyeong Haseyo !

Alhamdulillah .. Harini Humai nak lancarkan lagi satu GA bersama Partner Humai ^_^
Yang First GA Humai tu belum tamat ye :) Disebabkan ada orang merungut ramai sangat sponsor First GA Humai tu , Humai cadang nak buat lagi satu GA lah .. & ada hadiah yang lagi menarik ! =D

Bismillah Hirahman Nirahim Dengan nama Allah .. Humai melancarkan GA ni :)

http://imgur.com/d4GiU

Syarat-syarat penyertaan =)
1. Warganegara Malaysia .

2. Follow blog Humai & Najwa .

3. LIKE Fanpage Humai .

4. Ingin letak banner di sidebar ? Terpulang . 
Cara-cara menyertai GA :
1. Buat satu post tentang "Wink-wink Giveaway by Humai & Najwa"
2. Letak banner di atas didalam post tersebut dan linkkan ke post ini .
3. Tinggalkan link penyertaan di ruangan komen entry ini *di CBOX atau tempat lain tidak akan dilayan.
4. Tinggalkan link entry *bukan link blog anda di blog Humai jika anda join GA ini dari blog saya .
Tinggalkan link entry anda di blog Najwa jika anda join GA ini dari blog dia.
5. Tag seorang rakan blogger atau lebih dan pastikan mereka tahu .
6. Follow & like semua para sponsor .
7. GA ini akan automatic terbatal jika penyertaan kurang daripada 30 orang .
8. Sertakan sekali *min 1 max 3 gambar*
- Gambar wink-wink (Gambar yang paling cute / smart )
- Gambar yang paling korang suka .

Para sponsor & hadiah korang akan tahu sehari atau 2 hari sebelum pemenang diumumkan ..

Dengan lafaz bismillah korang boleh join Giveaway ini ^_^

Harapan kami seperti banner dibawah ..




Pemenang Wink-wink Giveaway by Humai & Najwa

Jemput Join korang ! Ada hadiah superb power untuk korang menangi ^_^
Blogger NurSyahira said...

monstaaeiyra.blogspot.com/2012/12/wink-wink-giveaway-by-humai-najwa.html

 
Blogger Jehan anuar said...

Saya joinnn :) http://jehanlifestory.blogspot.com/2012/12/wink-wink-giveaway-by-humai-najwa.html

 
Blogger Kemalija said...

Hai hai saya nak join jugak http://kemalijahhcomel.blogspot.com/2012/12/giveaway-by-humai-and-najwa.html

 
Blogger StrawBerry Cynta Syasya said...

hye..syasya mohon join yer... :)


http://music-syasya95.blogspot.com/2012/12/wink-wink-giveaway-by-humai-najwa.html

 
Anonymous Anonymous said...

nak tanye... hadiah ga ni ape ek?

*zahirah

 
Blogger Humairatul Zaqqira said...

@Anonymous .
Nanti saya update ye ^^

 

Post a Comment



<< home ♥

TELEPATHY