✚ {}

ABOUT archieve LINKS CBOX
hello earthlings! Welcome to my Telepathy Blog. Do Follow! Wanna ex-link ? Just tell me at the cbox ^^
Penting Weh ! Penting !!

Assalamualaikum w.b.t & Annyeong Haseyo ..

Harini Humai nak kasitahu sesuatu ! Mau tahu apa itu ? 
Sebelum tu, jom lah kita cerita benda lain dulu nak ? XD *Kasi Suspen wehh ! :D*

Hahahah !! Cian awokk ! 
Humai nak kasitau URL blog Humai dah bertukarr ! XD

Nak tahu URL ape yang Humai buh sekarang ??
Sini Humai kasitahu ..

*Click untuk Original Size*


Okey ? Jelas takk ?? Humai bubuh url tu sebab Tahun Depan saya UPSR ! .. Nasib baik Tahun depan punya depan punya depan *Tak tahu dah umur bape nanti XD* dah takde PMR ! Wehaaaaaaa ! :D

Ini untuk pengetahun je yepp :)

*Click untuk Original Size*

Jadi, untuk para peserta kedua-dua Giveaway saya .. Memang kena WAJIB tahu benda ni .. Disebabkan korang dah JOIN , jadi memang WAJIB k ! 

Itu je yang pentingnya ! Memang penting kan ? Sebab nanti kalau ada sesiapa yang nak join & tekan banner entry peserta GA ni, nanti akan keluar blog not found walaupun di refresh beratus-ratus kali .. 

Okey, itu sahaja .. BuhBye ! :D
Blogger #JemahAwesome said...

Okay,thanks inform :)

 

Post a Comment



<< home ♥

TELEPATHY